top of page
OYmfb6zw_edited.jpg

 Kuka olen? 

On helppo yksinkertaistaa asioita ja käsitellä niitä mustavalkoisesti. On helppo olla aina oikeassa ja uskoa muiden olevan väärässä. On helppo arvostella toisten tekemisiä tai päätöksiä. On helppo kiusata sosiaalisessa mediassa muita oman uskomuksensa kautta. On helppo luvata kaikille kaikkea ilman vastuuta ja ymmärrystä lupauksen rahoittamisesta tai sen muista vaikutuksista. On helppo ymmärtää toisia tahallisesti väärin.

 

Olen 41-vuotias kolmen lapsen isä, joka uskoo tasavertaisuuteen, kovaan työntekoon, inhimillisyyteen, kiertotalouteen ja oikeudenmukaisuuteen.

 

Olen elämäni aikana työskennellyt muun muassa pörssiyhtiön johtotehtävissä, urheilumaailman johtotehtävissä, pienyrittäjänä ja matalapalkkaisilla aloilla. Nuorempana työn tekemistä ja rahan arvoa opettelin muun muassa työskentelemällä McDonald'sissa, Alkon kassalla, Jätskiautoa ajelemalla, ruohoa leikkaamalla, levyjä soittamalla jne. Urheilu ja harrastukset puolestaan ovat opettaneet minulle tärkeitä elämäntaitoja ja kasvattaneet minusta yhteiskuntakelpoisen ihmisen.

 

Olen oppinut, että ensin tulee ymmärtää toisia, jotta voi itse tulla ymmärretyksi. Olen oppinut, että liika itsekkyys monessakin mielessä vahingoittaa meitä. Olen oppinut, että jokaista tulee kohdella tasavertaisesti ja jokaiselle tulee tarjota mahdollisuus yrittää. Olen oppinut, että tasapäistäminen ei johda hyviin lopputuloksiin. Olen oppinut, että haluamansa tulee ansaita. Olen oppinut, että kaikkien tulee olla yhdenvertaisia lain edessä riippumatta taustoista tai pyrkimyksistä. Koulutuksesta olen saanut pohjan näille kaikille edellä mainituille opeilleni. Veroilleni olen siis saanut paljon vastinetta, mutta ei niitäkään voi loputtomasti kiristää, jottei ilo ahkeraan tekemiseen lannistu.

bottom of page